message-smile-regular

Algemeen

Wat is het voordeel van Alle Dagen Zonwering ten opzichte van andere aanbieders?

Bij ons bent u verzekerd van uitstekende bereikbaarheid en snelle respons op e-mail- of app-contact. We streven ernaar om inmetingen en offertes zonder vertraging af te handelen, evenals de bestellingen. Ons proces is gericht op een vlotte doorloop, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe zonwering. We begrijpen het belang van efficiëntie en klanttevredenheid, en we zetten ons in om u zo snel mogelijk van dienst te zijn. Of het nu gaat om het plannen van een inmeting, het verstrekken van een offerte of het plaatsen van een bestelling, we streven ernaar om dit proces zo snel en soepel mogelijk te laten verlopen.

Kan ik via de website direct bestellen?

Bij ons is het beleid dat we na een inmeting en het verstrekken van een offerte de producten bestellen. Dit zorgt ervoor dat we zekerheid hebben over de juiste maten en specificaties voordat we overgaan tot het plaatsen van de bestelling. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat de zonwering perfect op maat en volgens uw wensen wordt geproduceerd en geleverd. Het digitaal akkoord geeft ons de bevestiging dat u akkoord gaat met de offerte en de bestelling wilt plaatsen.Dit stelt ons in staat om uw bestelling met uiterste zorg en precisie af te handelen, om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met het eindresultaat.

Wordt er altijd vooraf ingemeten?

Hoewel het altijd aan te raden is om een professionele inmeting te laten uitvoeren. Als u er 100% zeker van bent dat u de afmetingen correct heeft opgemeten, is een inmeting van onze kant wellicht niet nodig. Het is echter belangrijk om op te merken dat wij niet verantwoordelijk kunnen worden gehouden voor eventuele onjuistheden in de door u verstrekte maten.

Hoe wordt de montage prijs berekend?

De definitieve montageprijs wordt vastgesteld na het inmeten van de zonwering. Deze prijs is gebaseerd op verschillende factoren, zoals het aantal stuks zonwering, de hoogte van de etages, de afmetingen van de ramen en het type bediening. Ons doel is om de meest voordelige berekening te maken, zodat u alleen betaalt voor de minimaal benodigde uren. Op deze manier zorgen we ervoor dat u een eerlijke prijs betaalt voor de montage, afgestemd op uw specifieke situatie en behoeften. Transparantie en klanttevredenheid zijn voor ons essentieel, en we streven ernaar om u de beste prijs-kwaliteitverhouding te bieden voor uw zonweringmontage.

Is het inmeten gratis en vrijblijvend?

Ja, bij ons zijn zowel de inmeting als de offerte volledig vrijblijvend. We streven ernaar om beide binnen 24 uur na het eerste contact voor u te verwerken. Dit betekent dat u snel en zonder enige verplichting kunt profiteren van onze diensten. We begrijpen dat het nemen van een beslissing over zonwering belangrijk is en daarom bieden we u de tijd en ruimte om alles op uw gemak te overwegen. Neem gerust contact met ons op en wij zullen ervoor zorgen dat u snel de benodigde informatie ontvangt.

Wat is de levertijd van zonwering?

De levertijd van onze producten kan variëren, afhankelijk van het seizoen. Tijdens de zomermaanden kan de levertijd tussen de 5-10 weken liggen, terwijl dit in de wintermaanden kan worden teruggebracht tot 3-6 weken. Ons streven is om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en u een nauwkeurige levertijd te bieden. We willen er echter op wijzen dat dit een geschatte tijd is en dat we ons uiterste best doen om uw zonwering binnen de opgegeven periode te leveren. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang, en we zullen er alles aan doen om aan uw verwachtingen te voldoen.

products-screen

Screens

Geven screens ook privacy?

Screens biedt privacy van buitenaf. Van binnenuit kunt u echter wel door het scherm heen kijken. Mensen van buitenaf kunnen niet naar binnen kijken in uw woning. Er zijn maar liefst 50 verschillende doekkleuren beschikbaar, en u heeft ook de keuze tussen doeken die 3% licht doorlaten en doeken die slechts 1% licht doorlaten. Hetzelfde geldt voor van binnen naar buiten kijken: 3% doeken biedt u iets meer zicht naar buiten dan dat een 1% doek dat doet.

Wat is de levensduur van een screen?

De levensduur van screens bedraagt doorgaans ongeveer 15-20 jaar. Screens zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weertypen, maar het is raadzaam om het screen omhoog te halen bij harde wind. Door het screen omhoog te halen tijdens dergelijke weersomstandigheden, kan de levensduur mogelijk verlengd worden. Dit helpt schade en slijtage te voorkomen, waardoor het screen langer goed blijft functioneren. Met zorgvuldig onderhoud en verantwoord gebruik kunt u bijdragen aan een langere levensduur van uw screens.

Kan ik de stof laten vervangen van de screens?

Absoluut! Als het screendoek om welke reden dan ook is gescheurd, is het zeker mogelijk om alleen het doek te vervangen. Dit is meestal een kosteneffectieve oplossing in vergelijking met het kopen van een compleet nieuw screen. Het vervangen van het doek zorgt ervoor dat het mechanisme en het frame van het screen behouden kunnen blijven, wat vaak duurzamer is dan het volledig vervangen van het hele systeem. Als het frame en mechanisme nog in goede staat zijn, kan het vervangen van alleen het doek een goede optie zijn om uw zonwering weer als nieuw te laten functioneren, zonder de kosten van een compleet nieuw screen. Zo kunt u weer volop genieten van de voordelen van uw zonnescherm.

Hoeveel garantie krijg ik op een screen?

Rainbow en Soprofen bieden aanzienlijke garantieperiodes voor hun producten. Rainbow geeft 5 jaar garantie op hun producten, terwijl Soprofen zelfs 7 jaar garantie biedt op hun rolluiken en screens. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze garantie kan komen te vervallen als gevolg van onjuist gebruik of schade door eigen toedoen.

Wat betreft de montage, wordt er 1 jaar garantie geboden. Dit betekent dat als er problemen zijn met de installatie binnen het eerste jaar, u kunt rekenen op ondersteuning om deze op te lossen.

Het is altijd verstandig om de garantievoorwaarden zorgvuldig door te nemen en eventuele specifieke richtlijnen of beperkingen te begrijpen, om ervoor te zorgen dat u recht heeft op de garantie als dat nodig is. Op die manier kunt u met een gerust hart genieten van uw aankoop, wetende dat u gedekt bent in geval van eventuele problemen.

products-rolluiken

Rolluiken

Wat is het verschil tussen type bedieningen?

Rolluiken hebben de afgelopen jaren verschillende kleine revoluties doorgemaakt, vooral wat betreft de bedieningsmogelijkheden. Er zijn nu diverse manieren om rolluiken te bedienen, afhankelijk van uw voorkeuren en behoeften.

 1. Normale bandbediening: Dit type rolluik wordt handmatig bediend met behulp van een band die wordt uitgerold of opgerold om het rolluik te openen of te sluiten. Dit is een traditionele en betrouwbare bedieningsmethode.
 2. Elektronische bediening: Elektronische rolluiken kunnen op twee manieren worden bediend: met een schakelaar aan de muur of met een afstandsbediening. De elektronische bediening biedt meer gemak en comfort, omdat u het rolluik kunt openen of sluiten zonder dat u fysiek bij het raam hoeft te zijn.
 3. Solar bediening: Bij rolluiken met Solar bediening wordt een klein zonnepaneel op de kast van het rolluik geplaatst, waardoor het rolluik volledig op zonne-energie functioneert. Dit betekent dat er geen bedrading nodig is, wat de installatie en het gebruik vereenvoudigt. Solar rolluiken zijn een duurzame en energiezuinige optie.

Met deze verschillende bedieningsmogelijkheden kunt u kiezen welke het beste bij uw situatie en voorkeuren past. Elektronische en Solar bediening bieden extra gemak en efficiëntie, terwijl de normale bandbediening een meer traditionele benadering is. Wat uw keuze ook is, rolluiken zijn een waardevolle aanvulling op uw huis, omdat ze helpen bij het reguleren van licht, privacy en temperatuur.

Helpen rolluiken tegen inbraken?

Rolluiken zijn inderdaad een effectieve vorm van inbraakpreventie, omdat ze inbrekers ontmoedigen en het risico van een inbraak verminderen. Huizen zonder rolluiken zijn vaak aantrekkelijker voor inbrekers, omdat ze gemakkelijker toegang kunnen krijgen zonder enige fysieke barrière.

De aluminium rolluiken die worden geleverd door Alle Dagen Zonwering, bieden extra veiligheidsvoordelen. Aluminium is een duurzaam en stevig materiaal, wat het lastiger maakt voor inbrekers om ze open te breken. Hierdoor vergroten aluminium rolluiken de fysieke beveiliging van een woning, waardoor de kans op een succesvolle inbraak aanzienlijk kleiner wordt.

Hierdoor geven rolluiken een gevoel van veiligheid en gemoedsrust.

Zijn rolluiken geluidswerend?

Rolluiken bieden niet alleen een betere thermische isolatie om de temperatuur binnen te reguleren, maar ze kunnen ook dienen als geluidsisolatie, waardoor geluiden van buitenaf worden verminderd. Dit kan vooral nuttig zijn in situaties waarbij er sprake is van storende geluidsoverlast, zoals een drukke weg, een nabijgelegen vliegveld of luidruchtige buren.

Rolluiken fungeren als een extra barrière tussen de buitenwereld en uw huis, waardoor geluidsgolven minder gemakkelijk kunnen doordringen. Hierdoor kunnen ze het geluidsniveau in uw woning aanzienlijk verminderen, waardoor u kunt genieten van een rustigere en meer ontspannen leefomgeving.

Wat is de levensduur van een rolluik?

Dit bedraagt ongeveer 20-25 jaar bij normaal gebruik.

Hoeveel garantie krijg ik op een rolluik?

Wij maken gebruik van twee topmerken motoren, Somfy en Brel, voor de rolluiken en zonwering. Somfy is een wereldwijde marktleider en staat bekend om zijn kwaliteit en betrouwbaarheid. De gemotoriseerde rolluiken van Somfy zijn betaalbaar en bieden een stille werking, weerstandsherkenning en integratiemogelijkheden met domotica in huis, waardoor ze zeer aantrekkelijk zijn voor klanten die waarde hechten aan moderne technologie en gemak. Op Somfy rolluiken krijgt u 5-7 jaar garantie.

Naast Somfy bieden wij ook de Brel motoren aan, die een goed alternatief vormen voor klanten die op zoek zijn naar kwalitatieve opties. Hoewel Brel motoren geen weerstandsherkenning of natrekfunctie hebben, leveren ze nog steeds uitstekende prestaties die  behoeften van verschillende klanten voldoen. Op de Brel motoren zit een garantie van vijf jaar.

Door beide topmerken aan te bieden, kunt u als klant een keuze maken op basis van uw  specifieke wensen, behoeften en budget.

knikarmschermen

Knikarm schermen

Wat is de levensduur van een knikarm scherm?

Met een verwachte levensduur van 20-25 jaar kunt u vele jaren genieten van de voordelen van uw zonnescherm. Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat de werkelijke levensduur kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit van het product, het onderhoud en de weersomstandigheden waaraan het scherm wordt blootgesteld.

Om ervoor te zorgen dat uw knikarmscherm zo lang mogelijk meegaat, is regelmatig onderhoud en verantwoord gebruik essentieel. Volg de aanbevelingen van de fabrikant met betrekking tot het schoonmaken en onderhouden van het scherm. Ook het oprollen van het scherm bij harde wind of ongunstige weersomstandigheden kan bijdragen aan een langere levensduur.

Met de juiste zorg en aandacht kunt u maximaal profiteren van uw investering in het nieuwe knikarmscherm en vele jaren van comfort en bescherming ervaren.

Kan ik de stof laten vervangen van de knikarm scherm?

Het doek van het terrasscherm kan inderdaad eerder slijten dan het mechaniek zelf. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u de levensduur van het doek kunt verlengen door er zorgvuldig mee om te gaan.

Als het regent, is het verstandig om het terrasscherm in te trekken om te voorkomen dat het doek nat wordt en om waterschade te minimaliseren. Op die manier kunt u voorkomen dat het doek vroegtijdig verslijt door vocht en schimmelvorming.

Mocht het doek vuil worden door bijvoorbeeld stof of vogelpoep, dan kunt u het met lauw water en een zachte borstel schoonmaken. Het gebruik van milde schoonmaakmiddelen kan ook helpen om hardnekkiger vlekken te verwijderen, maar vermijd agressieve chemicaliën die het doek kunnen beschadigen.

Regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik van het terrasscherm kunnen de levensduur van het doek aanzienlijk verlengen, waardoor u langer van uw zonnescherm kunt genieten voordat het aan vervanging toe is. Het is altijd goed om de onderhoudsinstructies van de fabrikant te raadplegen voor specifieke aanbevelingen met betrekking tot uw terrasscherm.

Hoeveel garantie krijg ik op een knikarm scherm?

Rainbow biedt vijf jaar garantie op hun producten, terwijl Soprofen maar liefst zeven jaar garantie geeft op hun rolluiken en screens. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze garantie kan komen te vervallen als gevolg van onjuist gebruik of schade door eigen toedoen.

De garantie op de montage bedraagt één jaar. Dit betekent dat als er problemen zijn met de installatie binnen het eerste jaar, u kunt rekenen op ondersteuning om deze op te lossen.

Het is altijd verstandig om de garantievoorwaarden zorgvuldig door te nemen en eventuele specifieke richtlijnen of beperkingen te begrijpen, om ervoor te zorgen dat u recht heeft op de garantie als dat nodig is. Door uw producten en montage met zorg te behandelen en eventuele problemen tijdig aan te pakken, kunt u de garantieperiode volledig benutten en met een gerust hart genieten van uw aankoop.

products-uitvalschermen

Uitval schermen

Wat is de levensduur van een uitval scherm?

Met een verwachte levensduur van 20-25 jaar kunt u vele jaren genieten van de voordelen van uw zonnescherm. Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat de werkelijke levensduur kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit van het product, het onderhoud en de weersomstandigheden waaraan het scherm wordt blootgesteld.

Om ervoor te zorgen dat uw knikarmscherm zo lang mogelijk meegaat, is regelmatig onderhoud en verantwoord gebruik essentieel. Volg de aanbevelingen van de fabrikant met betrekking tot het schoonmaken en onderhouden van het scherm. Ook het oprollen van het scherm bij harde wind of ongunstige weersomstandigheden kan bijdragen aan een langere levensduur.

Met de juiste zorg en aandacht kunt u maximaal profiteren van uw investering in het nieuwe knikarmscherm en vele jaren van comfort en bescherming ervaren.

Kan ik de stof laten vervangen van de uitval scherm?

Het doek van het uitvalscherm kan inderdaad eerder slijten dan het mechaniek zelf. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u de levensduur van het doek kunt verlengen door er zorgvuldig mee om te gaan.

Als het regent, is het verstandig om het uitvalscherm in te trekken om te voorkomen dat het doek nat wordt en om waterschade te minimaliseren. Op die manier kunt u voorkomen dat het doek vroegtijdig verslijt door vocht en schimmelvorming.

Mocht het doek vuil worden door bijvoorbeeld stof of vogelpoep, dan kunt u het met lauw water en een zachte borstel schoonmaken. Het gebruik van milde schoonmaakmiddelen kan ook helpen om hardnekkiger vlekken te verwijderen, maar vermijd agressieve chemicaliën die het doek kunnen beschadigen.

Regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik van het uitvalscherm kunnen de levensduur van het doek aanzienlijk verlengen, waardoor u langer van uw zonnescherm kunt genieten voordat het aan vervanging toe is. Het is altijd goed om de onderhoudsinstructies van de fabrikant te raadplegen voor specifieke aanbevelingen met betrekking tot uw uitvalscherm.

Zit er garantie op een uitvalscherm?

Rainbow biedt vijf jaar garantie op hun producten, terwijl Soprofen maar liefst zeven jaar garantie geeft op hun rolluiken en screens. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze garantie kan komen te vervallen door onjuist gebruik of schade veroorzaakt door eigen toedoen.

De garantie op de montage bedraagt éénjaar. Dit betekent dat als er problemen zijn met de installatie binnen het eerste jaar, u kunt rekenen op ondersteuning om deze op te lossen.

Om de garantie te behouden en ervoor te zorgen dat u maximaal kunt profiteren van de garantieperiode, is het essentieel om de producten volgens de voorschriften en aanbevelingen van de fabrikant te gebruiken en te onderhouden. Hierdoor kunt u mogelijke schade of problemen voorkomen.

Als er zich toch een probleem voordoet binnen de garantieperiode, neem dan tijdig contact met ons op om het probleem te melden en te laten verhelpen. Op die manier kunt u met een gerust hart genieten van uw aankoop, wetende dat u gedekt bent in geval van eventuele garantieaanspraken.

products-markiezen

Markiezen

Wat is de levensduur van een markies?

Over het algemeen hebben markiezen een levensduur van ongeveer 15 - 20 jaar. De exacte levensduur kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, waaronder de kwaliteit van het materiaal, de blootstelling aan weersomstandigheden, de frequentie van gebruik en de mate van onderhoud.

Met regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik kunnen markiezen langer meegaan en hun functie als effectieve zonwering en decoratieve elementen behouden. Het is belangrijk om het doek en het frame van de markiezen schoon te houden, schade tijdig te repareren en bij slecht weer de markiezen in te trekken om mogelijke schade te voorkomen.

Als een markies na 15 - 20  jaar begint tekenen van slijtage te vertonen, kan het vervangen van het doek of het uitvoeren van reparaties vaak helpen om de levensduur te verlengen. In sommige gevallen kan het ook verstandig zijn om te overwegen een nieuw markies aan te schaffen, afhankelijk van de staat van het oude exemplaar.

Door goed voor uw markiezen te zorgen, kunt u er vele jaren van genieten voordat ze mogelijk aan vervanging toe zijn.

Kan ik de stof laten vervangen van de markies?

Het vervangen van het doek van een markies is zeker mogelijk en kan een effectieve manier zijn om de uitstraling en functionaliteit van uw markies te vernieuwen. Hier zijn enkele belangrijke stappen en overwegingen:

 1. Voorbereiding van het frame: Het is essentieel dat het bestaande frame van de markies schoon en vrij is van doekresten, spijkers, nagels, en andere ongewenste materialen. Een schoon en goed voorbereid frame biedt de beste basis voor het nieuwe doek.
 2. Opmeten van de markies: Voor het bestellen van een nieuw doek is het belangrijk om de markies nauwkeurig op te meten. Dit om ervoor te zorgen dat het nieuwe doek perfect past en goed aansluit op het frame.
 3. Kleurkeuze: Het vervangen van het doek biedt u de mogelijkheid om een nieuwe kleur te kiezen die past bij uw voorkeuren en de stijl van uw huis. U heeft vaak een scala aan kleuropties om uit te kiezen.
 4. Professionele installatie: Het vervangen van het doek van een markies kan een nauwkeurig en precies proces zijn. Het is aan te raden om dit door een professional te laten doen, om ervoor te zorgen dat het nieuwe doek perfect wordt geïnstalleerd en stevig op het frame wordt bevestigd.

Met een nieuw doek kunt u uw markies nieuw leven inblazen en genieten van verbeterde zonwering en esthetiek.

Hoeveel garantie krijg ik op een markies?

Rainbow biedt vijf jaar garantie op hun producten, terwijl Soprofen zelfs zeven jaar garantie geeft op hun rolluiken en screens. Betalux hanteert ook een garantieperiode van vijf jaar op hun producten, wat ook een goede garantieperiode is.

Net als bij de andere merken, is het belangrijk om te onthouden dat de garantie kan komen te vervallen door onjuist gebruik of schade veroorzaakt door eigen toedoen. Het is dus essentieel om de producten op de juiste manier te gebruiken en te onderhouden om de garantie te behouden.

Wat betreft de montage, biedt elk van deze merken één jaar garantie. Dit betekent dat als er problemen zijn met de installatie binnen het eerste jaar, u kunt rekenen op ondersteuning om deze op te lossen.

solarpaneel-removebg-preview

Solar

Werkt Solar ook bij slecht weer?

Ja, de solar optie kan ook werken bij slecht weer, zij het mogelijk met verminderde efficiëntie. Moderne zonne-energiesystemen zijn ontworpen om energie op te wekken, zelfs bij bewolkte of regenachtige omstandigheden. Hier zijn enkele belangrijke punten om in gedachten te houden:

 1. Efficiëntie bij Bewolkt Weer: Hoewel de energieproductie bij bewolkt weer kan afnemen, kunnen zonnecellen nog steeds enige energie genereren. Dit betekent dat de zonwering met solar optie nog steeds kan functioneren, zij het mogelijk met langzamere bewegingen of minder frequent gebruik.
 2. Batterijopslag: Veel solar zonweringssystemen zijn uitgerust met batterijopslag. Tijdens periodes van weinig zonlicht kan de overtollige energie die eerder is opgewekt, worden opgeslagen in de batterijen. Deze opgeslagen energie kan dan worden gebruikt om de zonwering te bedienen, zelfs als er onvoldoende zonne-energie is.
 3. Automatische Uitschakeling: Sommige zonweringen met solar optie zijn voorzien van slimme sensoren die de operationele status van het systeem bewaken. Als er onvoldoende zonne-energie is, kunnen deze systemen zichzelf automatisch uitschakelen om beschadiging te voorkomen.
 4. Technologische Vooruitgang: Zonne-energietechnologie blijft zich ontwikkelen en verbeteren. Nieuwere systemen zijn vaak beter in staat om energie op te wekken, zelfs bij verminderd zonlicht.

Hoewel de solar optie ook bij slecht weer kan werken, is het belangrijk om te begrijpen dat de energieopwekking kan variëren afhankelijk van de specifieke weersomstandigheden. Het is altijd een goed idee om met de fabrikant of dealer te praten over de prestaties van het solar zonweringssysteem in verschillende weersomstandigheden en om realistische verwachtingen te hebben.

Op welke type zonwering kan de Solar optie?

De solar optie is meestal beschikbaar voor verschillende soorten zonwering en zonbeschermingsproducten. Enkele voorbeelden van producten waarop de solar optie mogelijk beschikbaar is, zijn onder andere:

 1. Rolluiken: Zonweringssystemen met rolluiken kunnen vaak worden uitgerust met een solar optie. Dit kan helpen bij het automatiseren van het openen en sluiten van de rolluiken en bij het besparen van energie.
 2. Screens: Solar opties kunnen ook beschikbaar zijn voor screens, waardoor ze kunnen worden bediend met behulp van zonne-energie. Dit maakt het gemakkelijker om de screens te bedienen en kan helpen bij het optimaliseren van de zonwering.
 3. Terrasschermen/Knikarmschermen: Zonneschermen voor terrassen of balkons kunnen vaak worden voorzien van een solar optie.
 4. Markiezen: Sommige markiezen kunnen ook worden uitgerust met een solar optie, waardoor ze automatisch kunnen worden bediend met behulp van zonne-energie.

Het is belangrijk op te merken dat de beschikbaarheid van de solar optie kan variëren afhankelijk van de fabrikant, het model en de specifieke kenmerken van het product. Als u geïnteresseerd bent in een specifiek type zonwering met een solar optie, is het raadzaam om contact op te nemen om te informeren naar de mogelijkheden.

Wat is de levensduur van de Solar optie?

De levensduur van een solar optie in zonwering kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de kwaliteit van de zonnepanelen, de batterijen en het algemene gebruik van het zonweringssysteem. Over het algemeen kan de levensduur van de solar optie als volgt worden benaderd:

 1. Zonnepanelen: De levensduur van zonnepanelen varieert meestal tussen de 20 en 25 jaar. Moderne zonnepanelen zijn ontworpen om gedurende deze periode energie op te wekken, maar na verloop van tijd kan hun efficiëntie geleidelijk afnemen.
 2. Batterijen: De batterijen die worden gebruikt om de opgewekte zonne-energie op te slaan, hebben doorgaans een kortere levensduur dan zonnepanelen. Dit kan variëren van 5 tot 15 jaar, afhankelijk van het type batterij en het gebruik ervan.
 3. Algemeen Gebruik: De frequentie van gebruik en de mate waarin het zonweringssysteem wordt bediend, kunnen ook van invloed zijn op de levensduur van de solar optie. Hoe vaker het systeem wordt gebruikt, hoe meer energie er wordt verbruikt en hoe vaker de batterijen worden ontladen en opgeladen.
 4. Onderhoud: Regelmatig onderhoud van het zonweringssysteem, inclusief de solar optie, kan de levensduur ervan verlengen. Dit kan onder meer het schoonmaken van de zonnepanelen en het controleren van de batterijprestaties omvatten.

Wat zijn de voordelen van de Solar optie?

 1. Energie-efficiëntie: De solar optie maakt gebruik van zonne-energie, waardoor uw zonwering op een milieuvriendelijke en kostenbesparende manier wordt aangedreven. Dit kan leiden tot aanzienlijke besparingen op uw energierekening.
 2. Zelfvoorzienend: Met de solar optie heeft u geen externe stroombron nodig. Uw zonwering kan autonoom werken, zelfs op afgelegen locaties zonder toegang tot het elektriciteitsnet.
 3. Eenvoudige installatie: De solar optie vereist geen ingewikkelde bedrading of elektrische aansluitingen. Dit maakt de installatie sneller en gemakkelijker, zonder dat er professionele elektriciens nodig zijn.
 4. Milieuvriendelijk: Door gebruik te maken van zonne-energie draagt u bij aan een verminderde CO2-uitstoot en een schonere leefomgeving.
 5. Lage operationele kosten: Zonne-energie is gratis en onuitputtelijk. Nadat het zonnescherm is geïnstalleerd, zijn er geen doorlopende energiekosten.
 6. Betrouwbaarheid: Moderne zonne-energiesystemen zijn betrouwbaar en kunnen zelfs bij bewolkte dagen voldoende energie opwekken om uw zonwering goed te laten functioneren.
 7. Flexibiliteit: De solar optie biedt flexibiliteit in de plaatsing van uw zonwering. U kunt het installeren op plaatsen waar elektrische bedrading moeilijk of duur zou zijn.
 8. Technologische vooruitgang: Solar zonweringstechnologie wordt voortdurend verbeterd, wat betekent dat de prestaties en efficiëntie blijven toenemen.

Kortom, de solar optie voor zonwering biedt een duurzame, kosteneffectieve en gebruiksvriendelijke manier om uw huis te beschermen tegen de zon en tegelijkertijd uw ecologische voetafdruk te verkleinen.

Thomas Profielfoto

Staat uw vraag er niet bij? Neem contact met ons op

Onze specialisten geven je graag advies op maat!

Neem contact op