Kies het type uitvalscherm dat bij jou past en bereken direct je prijs

uitval-carre

Carré

  • Kasthoogte 10.8cm
  • Uitval van 100-115-130cm
  • Breedte tot 500 cm
  • Standaard geleverd met Rainbow doek collectie
Populair
Uitvalscherm Rondo

Rondo

  • Kasthoogte incl. kapsteun 19.3cm
  • Uitval van 100-115-130cm
  • Breedte tot 500cm
  • Standaard geleverd met Rainbow doek collectie
  • Elegante uitstraling door mooie ronde kastvorm
BYZON-uitvalschermen

Uitvalschermen

Onze uitvalschermen zijn voorzien van een fraaie en subtiele kast. De voorlijst sluit naadloos aan op de cassette, wat resulteert in een klassieke vierkante vorm.

Daarnaast zijn onze uitvalschermen uitgerust met windvaste armen, waardoor ze stevig blijven, zelfs bij winderige omstandigheden. Voor hoger gelegen verdiepingen in winderige gebieden bieden we extra opties zoals windvaste armen, gasveer armen of windvaste balkon armen. Het gebruikte doek is afkomstig uit de topklasse collectie van Rainbow. Tegen een meerprijs kunt u ook kiezen voor een Swela doek deze bevat geen stiknaden. Dit verlengt de levensduur van het doek en zorgt voor een duurzame en kwalitatieve zonweringoplossing.

Uitvalscherm-Carré-110

Houdt je woning aangenaam, zomer en winter!

Met de stijgende temperaturen in de zomers en koudere winters is zonwering de ideale oplossing om uw huis op een comfortabele temperatuur te houden. In de zomer kunt u bijvoorbeeld nadenken over een terrasscherm, zodat u heerlijk in de schaduw kunt genieten van uw maaltijden. Of wellicht wilt u die ene slaapkamer op het zuiden graag koeler en donkerder maken?

Zonwering biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar in de winter kunnen rolluiken ook helpen om warmte binnen te houden. Dit resulteert in een win-winsituatie, vooral met de stijgende energieprijzen.

Vakkundig gemaakt

Rolluiken, screens en zonneschermen zijn luxueuze producten die perfect moeten zijn. Daarom is zelfmontage geen optie. Wij zorgen persoonlijk voor een nauwkeurige inmeting met behulp van de juiste instrumenten.

Elke gevel is immers anders en vereist maatwerk tot op de millimeter. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de juiste afmetingen. Onze producten worden op maat gemaakt in de fabriek, wat garant staat voor vakmanschap en kwaliteit.

Veelgestelde vragen over uitval schermen

Deze vragen krijgen we vaker

Wat is de levensduur van een uitval scherm?

Met een verwachte levensduur van 20-25 jaar kunt u vele jaren genieten van de voordelen van uw zonnescherm. Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat de werkelijke levensduur kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit van het product, het onderhoud en de weersomstandigheden waaraan het scherm wordt blootgesteld.

Om ervoor te zorgen dat uw knikarmscherm zo lang mogelijk meegaat, is regelmatig onderhoud en verantwoord gebruik essentieel. Volg de aanbevelingen van de fabrikant met betrekking tot het schoonmaken en onderhouden van het scherm. Ook het oprollen van het scherm bij harde wind of ongunstige weersomstandigheden kan bijdragen aan een langere levensduur.

Met de juiste zorg en aandacht kunt u maximaal profiteren van uw investering in het nieuwe knikarmscherm en vele jaren van comfort en bescherming ervaren.

Kan ik de stof laten vervangen van de uitval scherm?

Het doek van het uitvalscherm kan inderdaad eerder slijten dan het mechaniek zelf. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u de levensduur van het doek kunt verlengen door er zorgvuldig mee om te gaan.

Als het regent, is het verstandig om het uitvalscherm in te trekken om te voorkomen dat het doek nat wordt en om waterschade te minimaliseren. Op die manier kunt u voorkomen dat het doek vroegtijdig verslijt door vocht en schimmelvorming.

Mocht het doek vuil worden door bijvoorbeeld stof of vogelpoep, dan kunt u het met lauw water en een zachte borstel schoonmaken. Het gebruik van milde schoonmaakmiddelen kan ook helpen om hardnekkiger vlekken te verwijderen, maar vermijd agressieve chemicaliën die het doek kunnen beschadigen.

Regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik van het uitvalscherm kunnen de levensduur van het doek aanzienlijk verlengen, waardoor u langer van uw zonnescherm kunt genieten voordat het aan vervanging toe is. Het is altijd goed om de onderhoudsinstructies van de fabrikant te raadplegen voor specifieke aanbevelingen met betrekking tot uw uitvalscherm.

Zit er garantie op een uitvalscherm?

Rainbow biedt vijf jaar garantie op hun producten, terwijl Soprofen maar liefst zeven jaar garantie geeft op hun rolluiken en screens. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze garantie kan komen te vervallen door onjuist gebruik of schade veroorzaakt door eigen toedoen.

De garantie op de montage bedraagt éénjaar. Dit betekent dat als er problemen zijn met de installatie binnen het eerste jaar, u kunt rekenen op ondersteuning om deze op te lossen.

Om de garantie te behouden en ervoor te zorgen dat u maximaal kunt profiteren van de garantieperiode, is het essentieel om de producten volgens de voorschriften en aanbevelingen van de fabrikant te gebruiken en te onderhouden. Hierdoor kunt u mogelijke schade of problemen voorkomen.

Als er zich toch een probleem voordoet binnen de garantieperiode, neem dan tijdig contact met ons op om het probleem te melden en te laten verhelpen. Op die manier kunt u met een gerust hart genieten van uw aankoop, wetende dat u gedekt bent in geval van eventuele garantieaanspraken.

Thomas Profielfoto

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op

Onze specialisten geven je graag advies op maat!

Laat je inspireren door onze klantverhalen

Zeewolde 2

ScreensBasic

Snelle, goede communicatie en deskundigheid”

Foto Almere (1)

RolluikenPremium

Bijzonder bedrijf en hoogwaardige zonweringsoplossingen”

Thomas Profielfoto

Liever persoonlijk advies? Onze adviseurs denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Direct inmeten of een offerte op maat aanvragen? Bel met ons: 06 154 00 540 of 06 272 89 777