Kies het type screen dat bij jou past en bereken direct je prijs

screen-product-image

Screen Budget

 • Kan in breedte van 50 tot 340 cm
 • Kan in hoogte tot 340 cm
 • Montage met bandbediening enkel op houten kozijn
 • Niet windvast in de geleiders
Populair
solar

Screen Basic

 • Kan in breedte van 50 tot 340 cm
 • Kan in hoogte tot 340 cm
 • Standaard geleverd met Somfy LT motor
 • Met de mogelijkheid voor Solar
 • Windvast met sterk ZIP-systeem
 • Bestand tegen windstoten tot 80 km/h
screen_limited_rainbow-removebg-preview

Screen Premium

 • Kan in breedte van 50 tot 700 cm
 • Kan in hoogte tot 400 cm
 • Met gepatenteerde voor gespannen as
 • ScreenaMaX van Soprofen
 • Wordt enkel geleverd met Somfy motoren
 • Windvast met sterk ZIP-systeem
Zeewolde 2

Screens

Houd uw woning aangenaam koel tijdens de zomermaanden met het juiste type screen. Screens zijn uiterst effectief om de hitte op zonnige dagen buiten te houden. Bovendien bieden ze extra isolatie in de winter. Het is dan ook een verstandige keuze om te investeren in compacte en stijlvolle screens. Met screens als zonwering profiteert u van het gemak van eenvoudige installatie. Vaak kunnen ze tussen de muur of op het kozijn geplaatst worden, waardoor ze naadloos integreren in uw gevel. Ontdek op onze website het screen dat aan uw wensen voldoet, en wij regelen de rest! Van op maat gemaakte screens tot de montage, inclusief garantie en service: wij nemen het hele proces uit handen, van A tot Z!

Heeft u interesse in screens met een vaste kleur en maat, die direct leverbaar zijn? Bezoek dan onze outlet.

Tuin

Houdt je woning aangenaam, zomer en winter!

Met de stijgende temperaturen in de zomers en koudere winters is zonwering de ideale oplossing om uw huis op een comfortabele temperatuur te houden. In de zomer kunt u bijvoorbeeld nadenken over een terrasscherm, zodat u heerlijk in de schaduw kunt genieten van uw maaltijden. Of wellicht wilt u die ene slaapkamer op het zuiden graag koeler en donkerder maken?

Zonwering biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar in de winter kunnen screens ook helpen om warmte binnen te houden. Dit resulteert in een win-winsituatie, vooral met de stijgende energieprijzen.

Screens waaier

Vakkundig gemaakt

Rolluiken, screens en zonneschermen zijn luxueuze producten die perfect moeten zijn. Daarom is zelfmontage geen optie. Wij zorgen persoonlijk voor een nauwkeurige inmeting met behulp van de juiste instrumenten.

Elke gevel is immers anders en vereist maatwerk tot op de millimeter. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de juiste afmetingen. Onze producten worden op maat gemaakt in de fabriek, wat garant staat voor vakmanschap en kwaliteit.

Veelgestelde vragen over screens

Deze vragen krijgen we vaker

Geven screens ook privacy?

Screens biedt privacy van buitenaf. Van binnenuit kunt u echter wel door het scherm heen kijken. Mensen van buitenaf kunnen niet naar binnen kijken in uw woning. Er zijn maar liefst 50 verschillende doekkleuren beschikbaar, en u heeft ook de keuze tussen doeken die 3% licht doorlaten en doeken die slechts 1% licht doorlaten. Hetzelfde geldt voor van binnen naar buiten kijken: 3% doeken biedt u iets meer zicht naar buiten dan dat een 1% doek dat doet.

Wat is de levensduur van een screen?

De levensduur van screens bedraagt doorgaans ongeveer 15-20 jaar. Screens zijn ontworpen om bestand te zijn tegen verschillende weertypen, maar het is raadzaam om het screen omhoog te halen bij harde wind. Door het screen omhoog te halen tijdens dergelijke weersomstandigheden, kan de levensduur mogelijk verlengd worden. Dit helpt schade en slijtage te voorkomen, waardoor het screen langer goed blijft functioneren. Met zorgvuldig onderhoud en verantwoord gebruik kunt u bijdragen aan een langere levensduur van uw screens.

Kan ik de stof laten vervangen van de screens?

Absoluut! Als het screendoek om welke reden dan ook is gescheurd, is het zeker mogelijk om alleen het doek te vervangen. Dit is meestal een kosteneffectieve oplossing in vergelijking met het kopen van een compleet nieuw screen. Het vervangen van het doek zorgt ervoor dat het mechanisme en het frame van het screen behouden kunnen blijven, wat vaak duurzamer is dan het volledig vervangen van het hele systeem. Als het frame en mechanisme nog in goede staat zijn, kan het vervangen van alleen het doek een goede optie zijn om uw zonwering weer als nieuw te laten functioneren, zonder de kosten van een compleet nieuw screen. Zo kunt u weer volop genieten van de voordelen van uw zonnescherm.

Thomas Profielfoto

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op

Onze specialisten geven je graag advies op maat!

Neem contact op

Laat je inspireren door onze klantverhalen

Foto Almere (1)

RolluikenPremium

Bijzonder bedrijf en hoogwaardige zonweringsoplossingen” – M. Lekkerkerker

Zeewolde 2

ScreensBasic

Zonnescherm hangt erg netjes en vriendelijk te woord gestaan als ik vragen had!” – Mayckel Gouma

Thomas Profielfoto

Liever persoonlijk advies? Onze adviseurs denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Direct inmeten of een offerte op maat aanvragen? Bel met ons: 06 154 00 540 of 06 272 89 777