Kies het type rolluik dat bij jou past en bereken direct je prijs

rolluikcompleetral9001_4000_20111209103832440-removebg-preview

Rolluik Budget

 • Kan in breedte van 50 tot 380 cm
 • Kan in hoogte tot 300 cm
 • Sterke lamel voor stabiel pantser
 • Geleverd met bandbediening, enkel op hout mogelijk
Populair
products-rolluiken

Rolluik Basic

 • Tot 31 Januari €175,- korting op de Brel Solar motor!
 • Kan in breedte van 50 tot 380 cm
 • Kan in hoogte tot 300 cm
 • Sterke lamel voor stabiel pantser
 • Zeer degelijk rolluik Duits merk Alukon®
Wit-rolluik-solar-Alukon-removebg-preview

Rolluik Premium

 • Kan in breedte van 50 tot 340 cm
 • Kan in hoogte tot 340 cm
 • Sterke lamel voor stabiel pantser
 • Best verduisterende rolluik van de markt
 • 7jaar garantie, van het merk Soprofen!
IMG20220329142536 bijsnijden

Rolluiken

Ervaar het gemak van onze functionele zonwering, die zowel isolatie als verduistering biedt. Kies voor rolluiken en profiteer van talloze voordelen. Bespaar op uw energierekening dankzij de isolerende werking, geniet van privacy wanneer u dat wilt en ervaar een betere nachtrust. Daarnaast verhoogt u de veiligheid van uw woning met de aanschaf van rolluiken. Creëer uw rolluik helemaal naar uw eigen wensen, want de mogelijkheden zijn eindeloos! In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan rolluiken, zodat er voor iedereen een gewenst type beschikbaar is.

Bent u opzoek naar rolluiken met een vaste maat en kleur, welke direct leverbaar zijn? Bezoek dan onze outlet.

Foto Almere (1)

Houdt je woning aangenaam, zomer en winter!

Met de stijgende temperaturen in de zomers en koudere winters is zonwering de ideale oplossing om uw huis op een comfortabele temperatuur te houden. In de zomer kunt u bijvoorbeeld nadenken over een terrasscherm, zodat u heerlijk in de schaduw kunt genieten van uw maaltijden. Of wellicht wilt u die ene slaapkamer op het zuiden graag koeler en donkerder maken?

Zonwering biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar in de winter kunnen rolluiken ook helpen om warmte binnen te houden. Dit resulteert in een win-winsituatie, vooral met de stijgende energieprijzen.

map lamel

Vakkundig gemaakt

Rolluiken, screens en zonneschermen zijn luxueuze producten die perfect moeten zijn. Daarom is zelfmontage geen optie. Wij zorgen persoonlijk voor een nauwkeurige inmeting met behulp van de juiste instrumenten.

Elke gevel is immers anders en vereist maatwerk tot op de millimeter. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de juiste afmetingen. Onze producten worden op maat gemaakt in de fabriek, wat garant staat voor vakmanschap en kwaliteit.

Veelgestelde vragen over rolluik

Deze vragen krijgen we vaker

Wat is het verschil tussen type bedieningen?

Rolluiken hebben de afgelopen jaren verschillende kleine revoluties doorgemaakt, vooral wat betreft de bedieningsmogelijkheden. Er zijn nu diverse manieren om rolluiken te bedienen, afhankelijk van uw voorkeuren en behoeften.

 1. Normale bandbediening: Dit type rolluik wordt handmatig bediend met behulp van een band die wordt uitgerold of opgerold om het rolluik te openen of te sluiten. Dit is een traditionele en betrouwbare bedieningsmethode.
 2. Elektronische bediening: Elektronische rolluiken kunnen op twee manieren worden bediend: met een schakelaar aan de muur of met een afstandsbediening. De elektronische bediening biedt meer gemak en comfort, omdat u het rolluik kunt openen of sluiten zonder dat u fysiek bij het raam hoeft te zijn.
 3. Solar bediening: Bij rolluiken met Solar bediening wordt een klein zonnepaneel op de kast van het rolluik geplaatst, waardoor het rolluik volledig op zonne-energie functioneert. Dit betekent dat er geen bedrading nodig is, wat de installatie en het gebruik vereenvoudigt. Solar rolluiken zijn een duurzame en energiezuinige optie.

Met deze verschillende bedieningsmogelijkheden kunt u kiezen welke het beste bij uw situatie en voorkeuren past. Elektronische en Solar bediening bieden extra gemak en efficiëntie, terwijl de normale bandbediening een meer traditionele benadering is. Wat uw keuze ook is, rolluiken zijn een waardevolle aanvulling op uw huis, omdat ze helpen bij het reguleren van licht, privacy en temperatuur.

Helpen rolluiken tegen inbraken?

Rolluiken zijn inderdaad een effectieve vorm van inbraakpreventie, omdat ze inbrekers ontmoedigen en het risico van een inbraak verminderen. Huizen zonder rolluiken zijn vaak aantrekkelijker voor inbrekers, omdat ze gemakkelijker toegang kunnen krijgen zonder enige fysieke barrière.

De aluminium rolluiken die worden geleverd door Alle Dagen Zonwering, bieden extra veiligheidsvoordelen. Aluminium is een duurzaam en stevig materiaal, wat het lastiger maakt voor inbrekers om ze open te breken. Hierdoor vergroten aluminium rolluiken de fysieke beveiliging van een woning, waardoor de kans op een succesvolle inbraak aanzienlijk kleiner wordt.

Hierdoor geven rolluiken een gevoel van veiligheid en gemoedsrust.

Zijn rolluiken geluidswerend?

Rolluiken bieden niet alleen een betere thermische isolatie om de temperatuur binnen te reguleren, maar ze kunnen ook dienen als geluidsisolatie, waardoor geluiden van buitenaf worden verminderd. Dit kan vooral nuttig zijn in situaties waarbij er sprake is van storende geluidsoverlast, zoals een drukke weg, een nabijgelegen vliegveld of luidruchtige buren.

Rolluiken fungeren als een extra barrière tussen de buitenwereld en uw huis, waardoor geluidsgolven minder gemakkelijk kunnen doordringen. Hierdoor kunnen ze het geluidsniveau in uw woning aanzienlijk verminderen, waardoor u kunt genieten van een rustigere en meer ontspannen leefomgeving.

Thomas Profielfoto

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op

Onze specialisten geven je graag advies op maat!

Neem contact op

Laat je inspireren door onze klantverhalen

Foto Almere (1)

RolluikenPremium

Bijzonder bedrijf en hoogwaardige zonweringsoplossingen” – M. Lekkerkerker

Zeewolde 2

ScreensBasic

Zonnescherm hangt erg netjes en vriendelijk te woord gestaan als ik vragen had!” – Mayckel Gouma

Thomas Profielfoto

Liever persoonlijk advies? Onze adviseurs denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Direct inmeten of een offerte op maat aanvragen? Bel met ons: 06 154 00 540 of 06 272 89 777