Kies het type knikarmscherm dat bij jou past en bereken direct je prijs

products-knikarmschermen

Alfa

  • Tot een breedte van 550cm met een uitval van 200-250-300cm
  • Totale hoogte inclusief muursteunen 30cm
  • Verkrijgbaar in 5 verschilende kastkleuren
ALFA Actiescherm snelle levertijd

Tijdelijke actie Alfa

  • Knikarmschermen met maar 7 dagen levertijd!
  • 450-550 cm breed x 300 cm uitval
  • Alleen leverbaar in bepaalde kleuren
  • Enkel verkrijgbaar in Somfy IO met handzender
Populair
products-uitvalschermen

Sigma

  • Tot een breedte van 600cm (XL-model tot 700cm!)
  • Uitval van 200-250-300cm
  • Mooie slanke kast in 5 verschillende kleuren
Knikarmscherm

Knikarmschermen

Bij ons vindt u twee soorten terrasschermen, ook wel bekend als knikarmschermen, met een vriendelijke prijs en tal van mogelijkheden! De verschillen liggen in de beschikbare kleuren, bediening en afwerking. Ons ALFA-scherm is aantrekkelijk geprijsd en verkrijgbaar in vijf kleuren.

Ons SIGMA-scherm daarentegen biedt een hoogwaardige afwerking en kwalitatief hoogstaand doek. Beide knikarmschermen vervullen hun functie naar behoren: ze creëren de ideale schaduw zodat u heerlijk kunt ontspannen in de schaduw, genietend van een verfrissende cocktail of een lekker biertje.

Heeft u geen specifieke wensen met betrekking tot het doek of de kastvorm én wilt u een afgeprijsd product wat direct leverbaar is?
Bezoek dan onze outlet!

Knikarmscherm

Houdt je woning aangenaam, zomer en winter!

Met de stijgende temperaturen in de zomers en koudere winters is zonwering de ideale oplossing om uw huis op een comfortabele temperatuur te houden. In de zomer kunt u bijvoorbeeld nadenken over een terrasscherm, zodat u heerlijk in de schaduw kunt genieten van uw maaltijden. Of wellicht wilt u die ene slaapkamer op het zuiden graag koeler en donkerder maken?

Zonwering biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar in de winter kunnen screens ook helpen om warmte binnen te houden. Dit resulteert in een win-winsituatie, vooral met de stijgende energieprijzen.

Vakkundig gemaakt

Rolluiken, screens en zonneschermen zijn luxueuze producten die perfect moeten zijn. Daarom is zelfmontage geen optie. Wij zorgen persoonlijk voor een nauwkeurige inmeting met behulp van de juiste instrumenten.

Elke gevel is immers anders en vereist maatwerk tot op de millimeter. Op deze manier bent u altijd verzekerd van de juiste afmetingen. Onze producten worden op maat gemaakt in de fabriek, wat garant staat voor vakmanschap en kwaliteit.

Veelgestelde vragen over knikarmschermen

Deze vragen krijgen we vaker

Wat is de levensduur van een knikarm scherm?

Met een verwachte levensduur van 20-25 jaar kunt u vele jaren genieten van de voordelen van uw zonnescherm. Het is echter ook belangrijk om te onthouden dat de werkelijke levensduur kan variëren, afhankelijk van factoren zoals de kwaliteit van het product, het onderhoud en de weersomstandigheden waaraan het scherm wordt blootgesteld.

Om ervoor te zorgen dat uw knikarmscherm zo lang mogelijk meegaat, is regelmatig onderhoud en verantwoord gebruik essentieel. Volg de aanbevelingen van de fabrikant met betrekking tot het schoonmaken en onderhouden van het scherm. Ook het oprollen van het scherm bij harde wind of ongunstige weersomstandigheden kan bijdragen aan een langere levensduur.

Met de juiste zorg en aandacht kunt u maximaal profiteren van uw investering in het nieuwe knikarmscherm en vele jaren van comfort en bescherming ervaren.

Kan ik de stof laten vervangen van de knikarm scherm?

Het doek van het terrasscherm kan inderdaad eerder slijten dan het mechaniek zelf. Gelukkig zijn er verschillende manieren waarop u de levensduur van het doek kunt verlengen door er zorgvuldig mee om te gaan.

Als het regent, is het verstandig om het terrasscherm in te trekken om te voorkomen dat het doek nat wordt en om waterschade te minimaliseren. Op die manier kunt u voorkomen dat het doek vroegtijdig verslijt door vocht en schimmelvorming.

Mocht het doek vuil worden door bijvoorbeeld stof of vogelpoep, dan kunt u het met lauw water en een zachte borstel schoonmaken. Het gebruik van milde schoonmaakmiddelen kan ook helpen om hardnekkiger vlekken te verwijderen, maar vermijd agressieve chemicaliën die het doek kunnen beschadigen.

Regelmatig onderhoud en zorgvuldig gebruik van het terrasscherm kunnen de levensduur van het doek aanzienlijk verlengen, waardoor u langer van uw zonnescherm kunt genieten voordat het aan vervanging toe is. Het is altijd goed om de onderhoudsinstructies van de fabrikant te raadplegen voor specifieke aanbevelingen met betrekking tot uw terrasscherm.

Hoeveel garantie krijg ik op een knikarm scherm?

Rainbow biedt vijf jaar garantie op hun producten, terwijl Soprofen maar liefst zeven jaar garantie geeft op hun rolluiken en screens. Het is echter belangrijk om te onthouden dat deze garantie kan komen te vervallen als gevolg van onjuist gebruik of schade door eigen toedoen.

De garantie op de montage bedraagt één jaar. Dit betekent dat als er problemen zijn met de installatie binnen het eerste jaar, u kunt rekenen op ondersteuning om deze op te lossen.

Het is altijd verstandig om de garantievoorwaarden zorgvuldig door te nemen en eventuele specifieke richtlijnen of beperkingen te begrijpen, om ervoor te zorgen dat u recht heeft op de garantie als dat nodig is. Door uw producten en montage met zorg te behandelen en eventuele problemen tijdig aan te pakken, kunt u de garantieperiode volledig benutten en met een gerust hart genieten van uw aankoop.

Thomas Profielfoto

Staat je vraag er niet bij? Neem contact met ons op

Onze specialisten geven je graag advies op maat!

Laat je inspireren door onze klantverhalen

Tuin

UitvalschermenBasic

Wat mij vooral opvalt is de snelle en goede communicatie!” – Hans Janssen

Foto Almere (1)

RolluikenPremium

Bijzonder bedrijf en hoogwaardige zonweringsoplossingen” – M. Lekkerkerker

Thomas Profielfoto

Liever persoonlijk advies? Onze adviseurs denken graag met u mee.

Neem contact met ons op

Direct inmeten of een offerte op maat aanvragen? Bel met ons: 06 154 00 540 of 06 272 89 777